Benieuwd naar onze tarieven

Klik op de plaats waarvan je de tarieven wilt zien

Ridderkerk

Ridderkerk is de eerste, in 2016, geopende locatie van Skanders. We hebben hier een ruimte met 700 m², met 24 bokszakken en een officiële boksring die ook gebruikt wordt voor echte kick/bokswedstrijden. Het hoge plafond zorgt voor een open ruimte en er worden verschillende workouts op zelfde moment gegeven, het is aan jou aan welke je deel wilt nemen.

 
Skanders Ridderkerk
Screenshot 2021-06-21 at 17.07.27

Alblasserwaard

Hier hebben we een ruimte van 300 m², we beschikken over 2 etages met een hoog plafond voor de open ruimte. Er hangen 20 bokszakken en de 2e etage gebruiken we voornamelijk voor functioneel trainen en personal trainen. Hier hebben we alle ruimte om je training op een veilige, schone en plezierige manier te doen.

Zwijndrecht

Bij Skanders Premium gaat het om meer dan alleen sporten. Zo kun je heerlijk ontspannen in de sauna en gebruik maken van de douche, met een handdoeken leen-service en fijne verzorgingsproducten. De nieuwe ruimte is open en goed geventileerd met airco, dit maakt dat je op een perfecte manier kunt trainen. Na de training kan je plaatsnemen aan de bar voor een drankje of shake.

zwijndrecht

Melding!

Beste sporters,

We hebben de afgelopen periode voor enorme uitdagingen gestaan, maar waarin ook weer prachtige doelen zijn behaald dankzij en met jullie! Bedankt voor deze steun en loyaliteit!

Gezien er nu weer een nieuwe uitdaging ligt met stijgende energiekosten, verhoging van de huur en overige inflatiekosten zijn wij genoodzaakt om onze abonnementsprijzen te verhogen met 2,50.

Vanaf 1 september 2022 zullen alle abonnementen automatisch met dit bedrag verhoogd worden.

– Om dit voor jullie weer een beetje te kunnen compenseren hebben we vanaf 15 augustus op alle drie de locaties het rooster aangepast met lessen van 50 en 60 minuten ivp 45 min
– Leden van Skanders Ridderkerk en Albrandswaard kunnen vanaf 15 augustus ook gebruik maken van Skanders premium
– Vanaf 15 augustus is koffie en thee voor alle leden gratis

Neem snel een kijkje in het nieuwe rooster en plan je les alvast in!

Tot snel en Stay Strong!

Team Skanders