Benieuwd naar onze tarieven

Klik op de plaats waarvan je de tarieven wilt zien

Ridderkerk

Ridderkerk is de eerste, in 2016, geopende locatie van Skanders. We hebben hier een ruimte met 700 m², met 24 bokszakken en een officiële boksring die ook gebruikt wordt voor echte kick/bokswedstrijden. Het hoge plafond zorgt voor een open ruimte en er worden verschillende workouts op zelfde moment gegeven, het is aan jou aan welke je deel wilt nemen.

 
Skanders Ridderkerk
Screenshot 2021-06-21 at 17.07.27

Alblasserwaard

Hier hebben we een ruimte van 300 m², we beschikken over 2 etages met een hoog plafond voor de open ruimte. Er hangen 20 bokszakken en de 2e etage gebruiken we voornamelijk voor functioneel trainen en personal trainen. Hier hebben we alle ruimte om je training op een veilige, schone en plezierige manier te doen.

Zwijndrecht

Bij Skanders Premium gaat het om meer dan alleen sporten. Zo kun je heerlijk ontspannen in de sauna en gebruik maken van de douche, met een handdoeken leen-service en fijne verzorgingsproducten. De nieuwe ruimte is open en goed geventileerd met airco, dit maakt dat je op een perfecte manier kunt trainen. Na de training kan je plaatsnemen aan de bar voor een drankje of shake.

zwijndrecht

Update/news

Beste leden, 

Voor je het weet is er weer een jaar voorbij! Inmiddels zijn we ook alweer aan het einde van de zomer beland. Hoogste tijd om jullie te informeren over de nieuwe contributietarieven voor 2023. Niet alleen de nutsbedrijven hebben hun prijzen enorm verhoogd, ook onze leveranciers, de aanbieders van software programma’s, diensten en abonnementen, huur van de panden en loonsverhoging van het personeel. 

Ja echt overal zijn ze genoodzaakt om hun prijzen te verhogen i.v.m. de hoge inflatie. Voor sommige producten en diensten was de verhoging zelfs hoger dan 12%! Wij zijn altijd bewust heel transparant hierover en dat zullen we nu ook doen. Dat houdt concreet in, dat wij ook de prijzen van abonnementen zullen moeten verhogen. Zoals je wellicht weet, is er elk jaar de prijsindexering op basis van de inflatie gegevens, die worden gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek). Meestal gaat het CBS uit van een inflatiepercentage tussen de 2- en 3%, want er wordt gekeken naar het gemiddelde percentage over een kalenderjaar. Over het algemeen is dit altijd een hele redelijke verhoging, dus vandaar dat wij steevast werken met dit cijfer als leidraad. Nu is 2022 een bijzonder jaar geweest met een enorm hoog inflatiepercentage, het nieuws stond er bol van de afgelopen maanden. We kregen onlangs onderstaand bericht in de mail van onze brancheorganisatie NL Actief:

“Elk jaar stijgen de prijzen in Nederland, maar zo extreem als in 2022 is het nog niet geweest. Deze prijsinflatie heeft effect op uw kosten. U heeft daarom de mogelijkheid om een keer per jaar uw tarieven te indexeren. Hiervoor kunt u gebruik maken van het inflatiepercentage gebaseerd op het consumentenprijsindexcijfer (CPI) dat is vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Het verhogen van de tarieven als gevolg van de prijsinflatie noemen wij inflatiecorrectie. Consumenten kunnen hier geen rechten aan ontlenen.

In januari 2023 kunt u de prijs van een abonnement maximaal indexeren met 12%. Kijk voor de hoogte van de inflatie bij de ‘jaarmutatie CPI afgeleid’. Het percentage van 12% bestaat uit het gemiddelde van alle maanden van de Jaarmutatie CPI afgeleid 2022.”

Ja, je leest het goed, een verhoging van 12%!! 

Nou, dat gaat bij Skanders niet gebeuren… We zullen moeten verhogen, dat is noodzakelijk. 

We hebben het goed berekend en als wij de contributie voor onze abonnementen verhogen met 2,50 dan is dit voor ons een reële verhoging waar wij verder mee kunnen. 

Kleine rekensom ter illustratie:

Gemiddeld is een abonnement verhoogd met €2,50 Stel je komt 1x per week sporten, dan betaal je per bezoek gemiddeld € 0,50 meer dan nu het geval is. Heb je een onbeperkt abonnement en kom je 2- tot 3x per week sporten, dan valt het extra bedrag per bezoek nog lager uit. Wij zijn van mening dat we het op deze manier goed in de hand kunnen houden zonder dat we onze leden met een enorme verhoging opzadelen. En dat is natuurlijk in het voordeel van ons allemaal!

De nieuwe contributiebedragen komen dan vervolgens uit op onderstaande: 

Reguliere abonnementen vanaf 15 september.

1x per week 29,95

2x per week 34,95

3x per week 39,95 

Onbeperkt   44,95 

De nieuwe contributiebedragen zullen vanaf de incasso van 15 september 2023 ingaan.

Met sportieve groet, 

Team Skanders