Locaties

Kies het abonnement dat bij jou past.

Ridderkerk

Ridderkerk is de eerste, in 2016, geopende locatie van Skanders. We hebben hier een ruimte met 700 m², met 24 bokszakken en een officiële boksring die ook gebruikt wordt voor echte kick/bokswedstrijden. Het hoge plafond zorgt voor een open ruimte en er worden verschillende workouts op zelfde moment gegeven, het is aan jou aan welke je deel wilt nemen.

Albrandswaard

Hier hebben we een ruimte van 300 m², we beschikken over 2 etages met een hoog plafond voor de open ruimte. Er hangen 20 bokszakken en de 2e etage gebruiken we voornamelijk voor functioneel trainen en personal trainen. Hier hebben we alle ruimte om je training op een veilige, schone en plezierige manier te doen.

zwijndrecht

Premium

Bij Skanders Premium gaat het om meer dan alleen sporten. Zo kun je heerlijk ontspannen in de sauna en gebruik maken van de douche, met een handdoeken leen-service en fijne verzorgingsproducten. De nieuwe ruimte is open en goed geventileerd met airco, dit maakt dat je op een perfecte manier kunt trainen. Na de training kan je plaatsnemen aan de bar voor een drankje of shake.