LEssen

Skanders biedt verschillende workouts die gericht zijn op conditie, Mind & Fun.

Boxing Bag

 

Een vrij nieuwe training die Nederland aan het veroveren is, Boxing Bag! Bij deze training zal er alleen gewerkt worden met bokszakken. Dit betekent: niet terug geslagen worden door een tegenstander en geen kans op blauwe ogen. Voor iedereen die niet tegenover een tegenstander willen staan is dit de perfecte oplossing! Het zijn zeer intensieve trainingen, waar je al je energie en stress los kunt laten. De oefeningen vinden in een hoog tempo plaats, waardoor je tegelijkertijd aan je conditie werkt, calorieën verbrand en je kracht verhoogt.

Boksen

Boksen is de perfecte manier om op een leuke en sportieve manier je conditie, maar ook je zelfvertrouwen te verbeteren. Of je al jaren bokst of van plan bent te gaan beginnen, er is voor iedereen plek! Skanders heeft een zeer gevarieerde groep leden. Voor iedere leeftijdscategorie is het mogelijk om mee te doen.

 

 

Better together

Een total+ body workout. Een unieke combinatie van Boxing Bag en Steps oefeningen. Gedachten op 0 en lets go, together.

Rumble boxing

Rumble Boxing is een training voor het hele lichaam op de aqua bag. Onderverdeeld in 2 soorten training, de helft van de groep gaat de vaardigheden en oefeningen van het boksen verkennen terwijl de andere helft aan spierkracht en uithoudingsvermogen werkt. Dit met behulp van steps, springtouwen en gewichten. Rumble Boxing is een perfecte High Intensity Boxing training van 45 minuten. De trainingen zijn geschikt voor man, vrouw, beginnend, gevorderd en je kunt op ieder moment instappen.Durf jij mee te doen?

Kickboksen & kickboxing bag

Bij Thai- en kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. Bij de training wordt gebruik gemaakt van een bokszak en trapkussens of pads. Daarnaast draag je bescherming in de vorm van scheenbeschermers, mondbeschermer en bokshandschoenen. Net zoals bij boksen is dit de perfecte manier om op een leuke en sportieve manier je conditie, maar ook je zelfvertrouwen te verbeteren.

KIDS & JEUGD

Kids (6-12 jaar): Bij het kids boksen mag er niet op het gezicht geraakt worden. Wij leggen de aandacht op de techniek en gebruiken het boksen vooral om kinderen meer in beweging te krijgen, zelfvertrouwen en discipline op te bouwen en vooral om heel veel plezier te hebben. De les bestaat uit bokstechnieken, stootcombinaties en conditietraining.

Jeugd (12-16 jaar): Bij het jeugd boksen mag er niet op het gezicht geraakt worden. De aandacht ligt er vooral op om fitter te worden, leren samen te werken en met respect om te gaan met elkaar en de trainer. Plezier en veiligheid staan centraal. De les bestaat uit bokstechnieken, stootcombinaties en conditietraining.

hiit

Hoge intensiteit intervaltraining is een training strategie die is bedoeld om prestaties te verbeteren door middel van relatief korte training sessies. Ondanks dat er gebruik wordt gemaakt van relatief korte cardiovasculaire trainingen, heeft HIIT een zeer positieve invloed op het metabolisme en met name op de vetverbranding. Een goede training met een ‘afterburn’ effect. Je hoeft geen ervaren sporter te zijn om met HIIT te starten, maar een basisconditie is wel handig. 


Let’s HITT your first round!

personal training

Afhankelijk van jouw doelen stellen we samen een programma op. Je leert oefeningen in het algemeen, bijvoorbeeld het correct uitvoeren van squats en push-ups en wat efficiënte sets en combinaties zijn. Heb je dit al goed onder de knie en wil je meer richten op de (kick)box techniek? Dan helpen we je hiermee. Denk aan een goede basis bokshouding, strategisch verplaatsen, juiste stoten en combinaties zetten, omgaan met afstand, goed ademhalen, en verschillende boks ritmes aanhouden. Tijdens het intakegesprek leren jij en jouw personal trainer elkaar kennen. We staan stil bij waar je nu staat en waar je naartoe wilt groeien, stellen een schema op dat bij jou past, en beginnen aan de eerste personal training. Eenmaal per maand staan we stil bij je voortgang en bespreken we hoe goed de training bij jou past. Eventueel schaven we het schema en de trainingen bij.