Personal Training

Personal training dat precies aansluit bij jouw behoefte.

De meeste mensen zien personal training als iets duurs, maar personal training kan betaalbaar zijn en in elk budget passen. Dus als u in vorm wilt komen of uw huidige conditie wilt verbeteren, overweeg dan personal training.

Personal Training

Personal training is een geweldige manier om in vorm te komen. U werkt één op één met een van onze personal trainers die speciaal voor u een trainingsplan opstelt, gebaseerd op uw doelen.

Personal trainers kunnen u helpen de juiste vorm voor oefeningen aan te leren, wat belangrijk is voor zowel de veiligheid als de effectiviteit. Ze kunnen u ook motiveren en aanmoedigen om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken. Bovendien kunnen personal trainers u begeleiding en ondersteuning bieden als het gaat om gezonde eetgewoonten.

Als u wilt beginnen met een workout routine, of als u uw workouts naar een hoger niveau wilt tillen, kan personal training iets voor u zijn.

Personal training is een geweldige manier om in vorm te komen en uw fitnessdoelen te bereiken. Hier zijn drie voordelen van personal training:

01.

Persoonlijke aandacht. Personal trainers werken één op één met u samen om een aangepast trainingsplan op te stellen dat aan uw specifieke behoeften en doelstellingen voldoet. Ze kunnen u ook motiveren en ondersteunen om u op koers te houden.

02.

Veilige en effectieve workouts. Personal trainers hebben de kennis en ervaring om veilige en effectieve workouts te ontwerpen die zijn afgestemd op uw fitnessniveau. Dit kan u helpen blessures te voorkomen en het meeste uit uw workouts te halen.

03.

verantwoordingsplicht. Een personal trainer kan u verantwoordelijk houden voor uw fitnessdoelen. Dit kan een goede motivator zijn om uw workout routine vol te houden en resultaten te zien. Bovendien is het altijd leuker om samen met een vriend te trainen!

Waarom kiezen voor personal training?

Personal Training

50 voor 60 min
  • Persoonlijke training 1 op 1

Small Group training

100 voor 60 min
  • Training voor een kleine groep.

SMALL GROUP
Small Group training is een zusje van (duo) personal training. Een small group bestaat uit een vaste groep van 3, 4 of 5 personen waarmee je op vooraf bepaalde momenten traint onder begeleiding van een professional.

Jullie gezamenlijke doelstelling staat centraal en uiteraard speelt plezier ook een grote rol. Het voordeel van een small group training, is dat niet alleen de trainer jouw stok achter de deur is, maar ook jullie van elkaar dat zijn. Motivatie gegarandeerd!

Voor: Mannen en vrouwen
Lesduur: 60 minuten
Deelnemers: Maximaal 8
Leeftijd: Vanaf 16 jaar