Boksen

Boksen is de perfecte manier om op een leuke en sportieve manier je conditie, maar ook je zelfvertrouwen te verbeteren. Of je al jaren bokst of van plan bent te gaan beginnen, er is voor iedereen plek! Skanders Gym heeft een zeer gevarieerde groep leden. Voor iedere leeftijdscategorie is het mogelijk om mee te doen.

Meer informatie

Boxing Bag

De nieuwe training die Nederland aan het veroveren is, Boxing Bag! Bij deze trainingen zal er alleen gewerkt worden met bokszakken. Dit betekent: niet terug geslagen worden door een tegenstander en geen blauwe ogen. Voor iedereen die niet tegenover een tegenstander willen staan is dit de perfecte oplossing!

Het zijn zeer intensieve trainingen, waar je al je energie en stress los kunt laten. De oefeningen vinden in een hoog tempo plaats, waardoor je tegelijkertijd aan je conditie werkt, afvalt en je kracht verhoogt.

Meer informatie

Kickboksen

Bij Thai- en kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. Bij de training wordt gebruik gemaakt van een bokszak en trapkussens of pads. Daarnaast draag je bescherming in de vorm van scheenbeschermers, mondbeschermer en bokshandschoenen.

Net zoals bij boksen is dit de perfecte manier om op een leuke en sportieve manier je conditie, maar ook je zelfvertrouwen te verbeteren.

Meer informatie

Personal Training

Tijdens een Personal Training wordt er getraind onder professionele begeleiding. Samen met de trainer zul je ervoor zorgen dat jouw doelen bereikt worden. De doelen worden van te voren vast gesteld. Je doel kan afvallen zijn, maar ook je bokstechnieken verbeteren is mogelijk tijdens een Personal Training.

Meer informatie

Grappling

Grappling is een zelfverdedigingssport waarbij de nadruk ligt op het grondgevecht. Hoewel er bij deze sport ook aandacht wordt besteed aan worpen uit worstelen, ligt de focus voornamelijk op transities naar dominante controleposities, klemmen en omstrengelingen op de grond. Vanwege haar effectiviteit is het grondgevecht één van de belangrijkste pijlers binnen MMA (Mixed Martial Arts).

Vanwege de gedetailleerde benadering en het brede spectrum aan mogelijkheden, geven grappling (en BJJ; Brazilian Jiu Jitsu) een klein en zwakker persoon kans om te winnen van een grotere en sterkere tegenstander. Grappling wordt beoefend in een korte broek en rash guard of t-shirt.

Meer informatie

Circuit Training

Zowel spierkracht als conditie opbouwen? Meer calorieën verbranden? En, minder tijd kwijt zijn? Daar zorgt een Circuit Training voor! In een kleine groep voer je oefeningen achter elkaar bij verschillende stations uit, met zo min mogelijk rust.

Meer informatie