Test je skills op 26 mei 2018

Skanders organiseert al 5 jaar boksevenementen. Van clinics tot aan wedstrijden, voor ieder wat wils. Maar waar zijn wij goed in? Het opleiden van boksers! Wij zijn dan ook super trots dat al zo veel van onze boksers de ring in zijn gestapt…

Er is een ultieme manier om je vaardigheden te testen: om echt in de ring te stappen. Het kan zeker een intimiderende ervaring zijn. Maar dat is ook wat het zo speciaal maakt. De trainingswielen zijn uitgeschakeld en je kunt eindelijk al je harde werk testen.

Skanders No Knock Out’s is de perfecte plek om dat te doen. Waarom? Omdat je op je thuisbasis bent. Je wordt omringd door honderden bekende gezichten, die allemaal JOU ondersteunen. En, voor de eerste keer dat boksers deelnemen aan No Knock Out’s, vecht je rondes van 1,5 minuut. Dat is niets! Je boks-lessen hebben je goed voorbereid.

Skanders werkt er hard aan om dit een once-in-a-lifetime ervaring voor onze deelnemers te maken. Dat betekent dat je je walk-out nummer kunt personaliseren. Welk nummer pompt je het meeste op? Je kunt deze door de luidsprekers laten blazen terwijl je va de trap naar de ring loopt.

We hebben ook professionele fotografen aan de ring om foto’s van jou volledig in beast-modus te maken. Omdat het, hoewel het een eeuwigheid lijkt als je in de ring bent, het voorbij vliegt, en je wilt die foto’s als bewijs. En, zodat je kunt pronken met vrienden, collega’s, misschien zelfs op een dag je kleinkinderen. Na het gevecht is het tijd om uit te gaan en te ontspannen met je Skanders-familie en vrienden. Haal je eten en drinken op, maak foto’s en kijk hoe je medestrijders het tegen elkaar opnemen.

Dus waar wacht je op? Mail je naam, gewicht, leeftijd naar [email protected] of geef het aan je trainer door!