Download onze App

Download de Virtuagym app in de Google PlayWindows of de Apple Store. Open de app en log in met je email en wachtwoord waarmee je geregistreerd staat bij je club.

Activeer je account

Om gebruik te maken van onze app en lessen te boeken moet je je account eerst activeren. Dit kun je op twee manieren doen:

 

  1. kom langs bij de bar en wij helpen je om je account te activeren, je ontvangt dan ook meteen je Skanders pasje waarmee je kunt inchecken;
  2. of stuur een email naar [email protected] en wij activeren je account voor je.

 

 

Boek een training

Linksboven in het menu kies je voor ‘Rooster’. Je komt dan terecht op de dag van vandaag.

Je klikt op een les die je graag wilt boeken, je ziet dan of je gelijk kan reserveren, en of je nog genoeg credits hebt om deel te nemen aan de les.

Wanneer je een les hebt gereserveerd, kan je hem natuurlijk ook weer annuleren. Dat doe je door weer naar de roosteractiviteit te gaan en op ‘annuleer reservering’ te klikken.

Als je weer terug gaat naar het overzicht van de dag, zie je je geboekte les groen worden. Ook krijg je een bevestigingsmail van je geboekte les.

Credits systeem

Het credits systeem werkt als volgt. Iedere les waar je aan meedoet is één credit, als je een abonnement hebt voor drie keer per week dan heb je iedere week drie credits.

Iedere week krijg je nieuwe credits, eventueel overgebleven credits van de week ervoor spaar je niet op.

Als je een strippenkaart hebt dan geldt hier ook 1 les is 1 credit.

Mocht je ontdekken dat je te weinig credits hebt en toch mee willen doen aan een les, dan kun je aan de bar een extra credit aanschaffen voor die les. De credit wordt dan opgeladen op je Skanders pasje.